За мен

Здравейте! Казвам се Наталия Тодорова. Автор съм на образователния комплект за деца „Финансова грамотност“ на издателство Carrot, автор на блога www.thelittlechef.bg.

Над 10 години работя в областта на комуникациите във финансовата сфера. А темата финансова грамотност за деца приемам като своя лична кауза.

Създадох тази страница като събакаунт на блога The Little Chef и като място, на което да си говорим за пари, инвестиции и лични спестявания… през погледа на децата.

Финансовата грамотност в световен мащаб се разглежда като основно житейско умение. Защото всеки ден всеки от нас, независимо от професията си, е изправен пред това да прави избори и да взима решения за семейните си средства, спестявания и инвестиции.

Тук говорим за полезните финансови навици, за това как да възпитаме отговорност към личните финанси, как да поставим основите на предприемаческото мислене от най-ранна възраст. Представям идеи за занимания и игри, с които да ангажираме вниманието и разбирането на децата по темата.

Последвай ме и в социалните мрежи: